Pakiet obejmuje:
- 3 noclegi w pokojach w Pałacu lub w loftowym domku
- 3 śniadania ze świątecznym menu (Niedziela oraz Poniedziałek Wielkanocny)
- obiadokolację w piątek (standardowe menu)
- obiadokolację w Wielką Sobotę z muzyką na żywo
- obiadokolację w Wielką Niedzielę z muzyką na żywo
- muzyczne biesiadowanie przy ognisku z pieczeniem kiełbasek i grzańcem w Wielką Sobotę
- spotkanie z królikami w naszym parku w Wielką Sobotę*
- animacje dla dzieci w sobotę i niedzielę
- grę terenową dla całej rodziny - szukanie w parku ukrytego zająca z niespodziankami*
- przejazd eleganckim wolantem po parku (Poniedziałek Wielkanocny)*
- spotkanie z historią - projekcja filmu historycznego o ,,Hubalu'' (Niedziela)
- wielkanocny koncert - wystąpi Klaudia Maliszewska, utalentowana skrzypaczka
- voucher 40 pln na dowolny zabieg w SPA (1 voucher/pokój)
- BEMER - terapię fizykalną 8 minut/osoba
- dobę hotelową w godzinach 13:00 - 13:00 (wcześniejsze zameldowanie i wymeldowanie o godz. 13:00)
- nielimitowany dostęp do strefy Wellness: basen, sauna, jacuzzi
- nielimitowany dostęp do strefy rozrywki – piłkarzyki, bilard, dart
- dostęp do siłowni wewnętrznej i zewnętrznej
- dostęp do internetu
- parking
*atrakcje uzależnione od warunków atmosferycznych
Istnieje możliwość zakupienia koszyczka wielkanocnego w cenie 70 złotych.
MENU WIELKANOCNE
Wielka Sobota
Bar sałatkowy z dodatkami (mix sałat, pomidory, ogórki, papryka, rzodkiewka, kiełki, pikle, 2 rodzaje sosów)
- sałatka jarzynowa
- rożki z szynki z pastą jajeczną pod galaretą
- wybór mięs pieczonych i pasztetów
- śledź marynowany w oleju lnianym
- schab po warszawsku pod galaretą
- jajka w majonezie
- ryba po grecku
- pstrąg w galarecie
- łosoś pieczony
Zupa:
- grzybowa z łazankami
Stacja z kucharzem (makarony z dodatkami) 1.5 godziny
Dania główne:
- dorsz smażony w migdałach
- kurczak kukurydziany, sos tymiankowy
- wieprzowina w sosie kurkowym
- pierogi ruskie
- warzywa gotowane, masło tymiankowe
- ziemniaczki po staropolsku
Desery:
- makowiec
- baba piaskowa
- mazurek kajmakowy
- owoce krojone
- ciasto czekoladowe
Wielka Niedziela
Bar sałatkowy z dodatkami (mix sałat, pomidory, ogórki, papryka, rzodkiewka, kiełki, pikle, 2 rodzaje sosów)
- sałatka jarzynowa
- sałatka z grillowanych warzyw, ser feta, sos balsamiczny
- sałatka z jajkiem i pieczarkami
- wybór mięs pieczonych i pasztetów
- śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
- schab po warszawsku pod galaretą
- jajka faszerowane pieczarkami
- ryba po grecku
- łosoś w galarecie
- dynia pieczona z czosnkiem i rozmarynem
Zupa:
- żur staropolski na wędzonce z jajkiem
Stacja z kucharzem (indyk pieczony, żurawina, sos gravy) 1.5 godziny
Dania główne:
- sola ze szpinakiem
- udo z kaczki, sos wiśniowy
- zrazy wołowe z boczkiem, musztardą i majerankiem
- biała kiełbaska
- kapusta czerwona
- kopytka ze skwarkami
Desery:
- makowiec
- baba piaskowa
- mazurek czekoladowy
- owoce krojone
- ciasto z wiśniami